ARGH

Åååh, jag är så less på blogg.se! Ibland kan jag inte ens logga in, publicera kommentarer eller se statistiken. Tror att jag ska bya blogg portal eller vad det heter. Något förslag?

Första skoldagen

Det gick bra i skolan idag. Vi började nio och slutade elva. Det var bra, dock fick vi sämsta schemat tycker jag... Men jaja, sånt är livet och det är bara att stå ut. Men det känns som om åttan kommer bli ett helvete. Jag vet inte varför, men har rätt stor press på mig själv nu bara för att vi ska få betyg. Men jag ska köpa lite nya fina saker till skolan + att jag ska göra läxorna i tid, då kommer nog allt gå bra!
 
Har precis kollat på lite bloggar och sånt. Ska kolla twitter och lite videor på youtube (haha, standard. Det är alltid facebook, bloglovin, bloggen, twitter och youtube, kollar på massa 1D videor, även fast jag har sett typ alla).
HUR FINA ÄR DOM INTE??!?!

Ta-Hand-Om-Mig-Själv-Dag

Goood morgon! :D Idag ska jag bara ta det lugnt, och tagga inför skolan imorgon. Ska ta en låångdusch, måla naglarna och göra fotbad och sånt. Ta hand om mig själv dag! :)
 
Jaja, vi hörs senare kanske ;)
 
Gammal arkivbild

Haha, så underbara!!

And remember people you may not be plsatic. But you are fantastic. Never forget that.
 

Åååh, så underbara!! Haha, jag har sett den här videon rätt så många gånger, garvar lika mycket varje gång! ;)

Jag vill inte.

God morgon! Fast det är ju inte morgon precis, men jaja. Jag vaknade för någon timme sedan. Har fixat mig och sånt och nyss fikade jag. Jag börjar bli rätt så nervös för att börja skolan. Vet inte riktigt varför men, haha! Idag ska jag bara ta det lugnt, försöka somna tidigt så att jag inte är supertrött på måndag! uuh, jag vill inte!!
Två bilder på våra grannars söööööta lilla Elise!

Omstart!

Nu när skolan börjar på måndag (!!!) så hade jag tänk göra en nystart här på bloggen. Jag ska försöka blogga så mycket jag kan. Men nu börjar jag ju i åttan, och jag har ingen aning om hur det kommer att bli. Men det blir nog mer plugg än i sjuan, nu får vi ju betyg också, uäääh.
 
Men ja, jag kan väl berätta lite om mig själv och bloggen? (haha ego)
Men ja, jag heter Emma och jag bor i Hälsingland, i lilla bollnäs. Är sjukt trött på det här stället nu, finns ju inget att göra. Men det går väl snart över ;) Jag är 13 år, fyller 14 det 19 oktober.
 
mobilbild på den finfina texten!
Jag som många andra älskar One Direction. Dom är helt perfekta, seriöööst. Jag gör typ allt för att träffa dom! ♥ 
 
 
 
I min blogg kommer ni få läsa om min dåliga humor, min vardag, lite foto kanske, massa One Direction, shopping och massa mer!
 
höhö, nu har jag inget mer att skriva. Nu ska jag bara komma på nå bra inlägg som jag kan lägga ut imorgon. Wish me luck ;)
Här är några halvbra bilder som jag knäppte för någon dag sedan.